MENY
MENY – tidlig sesong
Småretter
*Hilda´s kremede fiskesuppe m rotfrukter, reker, kamskjell og dagens fisk *s,*f,*b,*se liten 245,-/ stor 315,-
*Borøy røre på focaccia, serveres med pickles *s,*e,*h,*sen 255,-
*Sjøkrepsrisotto med dagens fisk og parmesancrisp *s*f*m
liten 235.-/ stor 325.-
Forrett
*Kamskjell med hjerte og wakame salat, epler, kimchimajo *s,*b,*m 235,-
*Hjemerøkt sjøørret, asparges og appelsinsalat, vårløkskum og rogn f*m 225.-
Hovedrett
*Kveite, grønn asparges, nykål og smørsaus med gressløk og rogn *f,*m 395,-
*Kalv entrecôte, røtter, potetcreme og kremet cognac demiglace
*se,h 395-
-------
* Foccacia med purrløks majones. *h,e,sen 85,-
* Oliven 75,-
Flamkuchen ( tynn pizza #tysk spesialitet )
*Margarita 215,-
*Bacon og purreløk 255,-
*Kamskjell og spinat 295,-
*Serranoskinke, chilli og ruccula 255,-
*Pepperoni, hvit saus og ruccula 2 55,-
Dessert
*Jordbærsuppe, bær, sylted granskudd, kongler og yuzu is. *m 129.-
*Sjokolade kake med bringebær sorbet og marinerte bær *m*H 125.-
Allergener: *S – Skalldyr *E – Egg *F-Fisk *P-Peanøtter *SO-Soya *H-Hvete *N –Nøtter *M-Melk/laktose *SE-Selleri *SEN-Sennep *SE-Sesamfrø *B-Bløtdyr *L-Lupin *D-Svoveldioksid og sulfitter