MENY

MENY – tidlig sesong

Småretter

*Hilda´s kremede fiskesuppe m rotfrukter, reker, kamskjell og dagens fisk  *s,*f,*b,*se liten 245,-/ stor 315,-
*Borøy røre på focaccia, serveres med pickles   *s,*e,*h,*sen      255,-

*Sjøkrepsrisotto med dagens fisk og parmesancrisp *s*f*m

liten 235.-/ stor 325.-

Forrett

*Kamskjell med hjerte og wakame salat, epler, kimchimajo   *s,*b,*m   235,- 

*Hjemerøkt sjøørret, asparges og appelsinsalat, vårløkskum og rogn f*m 225.-

Hovedrett

*Kveite, grønn asparges, nykål og smørsaus med gressløk og rogn   *f,*m     395,-

*Kalv entrecôte, røtter, potetcreme og kremet cognac demiglace 
*se,h         395-

-------

* Foccacia med purrløks majones.   *h,e,sen    85,-
              * Oliven   75,-

Flamkuchen ( tynn pizza #tysk spesialitet )

*Margarita     215,-
*Bacon og purreløk    255,-
*Kamskjell og spinat    295,-
*Serranoskinke, chilli og ruccula    255,-
*Pepperoni, hvit saus og ruccula 2     55,-

 

Dessert
*Jordbærsuppe, bær, sylted granskudd, kongler og yuzu is.     *m   129.-
*Sjokolade kake med bringebær sorbet og marinerte bær  *m*H   125.-

 


Allergener: *S – Skalldyr *E – Egg *F-Fisk *P-Peanøtter *SO-Soya *H-Hvete *N –Nøtter *M-Melk/laktose *SE-Selleri *SEN-Sennep *SE-Sesamfrø *B-Bløtdyr *L-Lupin *D-Svoveldioksid og sulfitter

Hilda Larsen_Logo_Restaurant_Brun.png

GOURMET TORSDAG

Kokken Sven disker opp for kresne ganer

Meny finner du her

Hilda_Larsen_611.jpg

Kortreist.

Hilda er opptatt av mattradisjoner, miljø og lokalmat. Våre retter er laget på kortreiste råvarer av ypperste kvalitet og her hos Hilda baker vi vårt eget brød og bakevarer og all mat lager vi fra bunnen av.