17 mai Meny 2024

Forretter 

Pannestekte kamskjell 

Variasjon av blomkål, hasselnøtter og hollandaise

235,-

Hjemmelaget sjøkreps ravioli, granny smith og sjøkreps bisque

225,-

Hovedretter

Pannestekt torsk, bakt nykål, syltede beter, beurre blanc m ørret rogn og gressløk

345,-

Braisert kalvebryst, primører, nypotet, spinat, shitakesopp saus

395,-

Dessert

Vaniljepannacotta, variasjon av jordbær, tuillie*

135,-

Annet

Hjemmelaget bratwurst, potetstappe, sylted løk

115,-

Flamkuchen pizza


*Margarita     225,-


*Bacon og purreløk    265,-


*Serranoskinke, chilli og ruccula    265,-


*Pepperoni, hvit saus og ruccula 265,-

 

Gratis valgfri is til barn


Meny er basert på tilgang på ferske råvarer - forandringer kan forekomme